Vi tilbyder

Hos Wilner får du løst alle dine ejendomsserviceopgaver af en professionel fagmand, der ved, hvad han laver. Vi ved, hvor meget tryghed og overskud det skaber, når du ved, at der bliver taget hånd om dine opgaver. Når du vælger os til at udføre din ejendomsservice, skal du aldrig igen stå med et varmesystem, der ikke fungerer eller en trappeopgang, der flyder med gamle aviser og reklamer. Ud over det er ejendomsservice en tillidspogave, og du skal aldrig være i tvivl om, hvad du får. Derfor snakker vi altid sammen, når vi starter vores samarbejde. På den måde er du garanteret klare linjer, og du er sikker på, at vores aftalte betingelser og eventuelle leveringstider bliver overholdt – for vi holder altid det, vi lover dig.

Vi udfører også større projekter

Skal du have udført et større projekt i eller på din ejendom, hjælper vi dig også med at koordinere alle de forskellige håndværkere. Så slipper du for at skulle overskue alle projekterne på én gang, og i stedet skal du bare trygt overlade opgaven til os.

Få et sundt indeklima
– vi vedligeholder din ventilation

Beskyt din ejendom
– vi sørger for ejendoms- service til dig

Nyd dine grønne arealer – vi vedligeholder dem for dig

Har du fået en vandskade
– Lad os hjælpe dig med renoveringen

Få udført alle dine opgaver af din professionelle fagmand

Ejendomsservice inkluderer en bred vifte af opgaver, vi løser for dig. For eksempel sørger vi dagligt for, at dine tekniske installationer fungerer, som de skal, så du undgår frustrerende nedbrud, der hæmmer dig i hverdagen. Ud over det vedligeholder vi dit brandalarmeringsanlæg, dit sprinkleranlæg, dit CTS-anlæg og dit ventilationsanlæg, og vi sørger for at videoovervågning og adgangskontrolsystemer altid virker, så du er tryg.

Vi løser også

Ud over det, løser vi en lang række andre opgaver for dig, som for eksempel:
Det eneste, du skal, er at kontakte os, og så fortæller vi dig mere om vores gode priser og den høje kvalitet i vores service.

Varmemester- og viceværtfunktion

Daglig pasning og tilsyn af tekniske installationer

Konsulent- og projektstyring

Koordinering af håndværkere

Snerydning og saltning

Vedligeholdelse af grønne arealer

Vandskader

Montering af solfilm

Oprydning og rengøring

Kontakt os gerne for spørgsmål

Vi besvarer alle dine spørgsmål, og vi står altid klar med et godt og uforpligtende tilbud på din opgave – både på mail og telefon. Hvis du har en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.

Ring på telefon 52 11 22 33 eller benyt kontaktformularen, og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

Hvis du har en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.
Brug kontaktformularen ved siden af, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Eller ring eller skriv til os via nedenstående kontaktinformationer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.