Referencer

Professionel Ekspertise

“Vi har haft fornøjelsen af at bruge Peter Wilner ApS flere gange og vi er meget tilfredse. Peter Wilner og hans team leverer altid professionel ekspertise, smil og deler gerne ud af mange års erfaring, så vi som kunde er helt tilfredse. Kort, effektiv, punktlig ekspeditionstid og super service. Vi kan varmt anbefale Wilner ApS”

Tina Christensen
Produktionsdirektør, Metronome Productions A/S

Hurtigt og professionelt

“Peter Wilner og hans medarbejdere yder altid service til aftalt tid med et smil og finder altid en løsning – alle opgaver store som små udføres hurtigt og professionelt – såvel de faste opgaver som de uforudsete. Vi er superglade for vores samarbejde med Wilner ApS og kan kun give vores varmeste anbefaling”

Dorte Berthelsen
Office Manager, Sungard Scandinavia

Varmeste anbefaling

“Peter Wilner har arbejdet for Studios igennem de sidste 17 år, han løser altid de opgaver vi måtte have hurtigt og professionelt. Vi har været og er glade for vores samarbejde med Peter, kan kun give vores varmeste anbefaling”

Flemming Pedersen
Produktionschef, Studios A/S

Service over al forventning

”Vi har siden 2007 haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Peter Wilner. Først som ansat og senere som Facility Manager via sit eget firma, Wilner ApS. Peters sans for detaljer og løsninger er fantastisk og han har altid leveret et godt og professionelt stykke arbejde. Hans humør og service er over al forventning. Vi kan klart anbefale Peter Wilner/Wilner ApS.”

Kim Schlichter
Partner, Corpus Ejendomme

Behageligt og godt samarbejde

”Wilner” er en meget behagelig og dygtig samarbejdspartner. Peter Wilner er altid positiv og løsningsorienteret, – ”også når tingene spidser til”. Peter har et godt netværk, og er en super dygtig problemløser. Efter mange års godt samarbejde kan jeg klart anbefale Peter og hans ekspertise!”

Johnny Glud Sørensen
Teknisk Chef, TV3SPORT

Bliv kontaktet

Hvis du har en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt.
Brug kontaktformularen ved siden af, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Eller ring eller skriv til os via nedenstående kontaktinformationer.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.