Vandskade i loft

Døjer du med en vandskade i dit loft? Hos Wilner garanterer vi en effektiv og professionel indsats for at afhjælpe skaden

Professionel sanering af vandskade i loft

Vandskade i loft kan være udfordrende, uforudsigeligt og frustrerende, både for beboere og boligforening. Vandskader opstår oftest ved et ødelagt vandrør, et skybrud eller et afløb, der er blokeret. Herefter danner der sig pletter eller misfarvninger i loftet, og hvis vandskaden er kritisk, begynder det at dryppe med vand. Får man ikke stoppet vandskaden, kan det føre til skimmelsvamp og fugt, der kan påvirke både indeklima, helbredet og bygningens konstruktion.

En samarbejdspartner der aldrig går på kompromis

Vi sammensætter gerne en servicepakke, der passer til lige præcis det behov, der er i din ejendom – for vi ved, at alle opgaver er forskellige. Det betyder, at du altid får løst de opgaver, du har brug for, og at du får de resultater, du ønsker.

Ekspertise inden for ejendomsservice

Med mange års erfaring inden for ejendomsservice har vi oplevet mange vandskader i loftet. Den hurtige, velkendte og nemme løsning er en spand på gulvet, hvor vandet drypper ned. Det er en fin, midlertidig løsning, men det er vigtigt at få løst problemet permanent. Hos Wilner identificerer vi kilden til vandskaden og udfører en professionel vurdering af skadens omfang. Herefter påbegyndes tørringen, hvor vi samtidig vælger den rette løsning til at løse skaden. Vi tilbyder en komplet løsning ved vandskade i loft, og vi rykker hurtigt ud, hvis skaden er akut.

Som professionelt ejendomsservicefirma hjælper vi dig også med andre ting end vandskade i loft. Vores kompetencer spænder bredt, og vi kan derfor hjælpe dig med følgende:

  • Tekniske installationer
  • Snerydning og -saltning
  • Rengøring af trappeopgange
  • Service og pleje af grønne arealer

Er du i gang med at renovere en ejendom, og er du træt af spande på gulvet, når vandet fra drænhuller drypper ned på gulvet? Så tag et kig på vores Draindane.

Kontakt os, hvis du har vandskade i loft

Har du problemer med vandskader i din ejendom? Vi er klar til at hjælpe dig. Vi er specialister inden for vandskader, og med vores mange års erfaring er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag på tlf. 52 11 22 33 eller send en e-mail til ph@wilner.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores onlineformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Lad os hjælpe dig med din vandskade.

Bliv kontaktet

Hvis du har en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt. Brug kontaktformularen, eller ring via nedenstående kontaktinformationer.

Find os